Omtaler

Based on 1504 reviews
85%
(1281)
12%
(187)
2%
(25)
0%
(7)
0%
(4)
E
MRS Adventure X2
Eivind Tandberg-Beltran
MRS Adventure X2

Flott packraft. Utrolig anvendelig, og tåler juling. Lett å manøvrere. Fylles med luft på 7-8 minutter. Tømmes for luft på et par minutter. Rulles sammen enkelt til en rull som passer i en 40-45 liters sekk, eller bak på sekken. Sammen med en sammenleggbar åre, så får du potensielt alt i en sekk. Bruker du kajakkåre, så kan denne være ganske effektiv. NB! Padler du alene så bestill raft med spruttrekk. Ellers vil du bli våt. Spruttrekket fungerer veldig godt, og kan fjernes fullstendig på under 1 minutt. Er man to, så blir det padling med kano - åre, og da blir bevegelser slik at man unngår vannsprut. Har padlet gjennom hele nordmarka med denne alene, og det er absolutt en ny måte å oppleve naturen på. Er til og med mulig å prøve seg på noen lette stryk. Setene er komfortable, og enkelt å justere fra 2 brukere til 1. Plassen er tilstrekkelig til 2 med bagasje, og det er meget enkelt å feste sekk på baug, eller akterut, hvis man har sekk med festekroker. Vanskelig å finne negative trekk ved denne - det må i så fall være at den lave vekten gjør fremdrift og retningsstabilitet noe dårligere enn en tyngre farkost.

Norseraft Viking

Super service. Godt gjennomtenkt produkt. Setene kan festes med borrelås. God størrelse på ryggstøtte og sete så du sitter meget godt. Raften går godt på vannet. Veldig god benplass for meg på 175 cm. Plass til sekk foran bena. Spruttrekket går langt opp i rygg og kan strammes igjen. Har kun prøvd kipara char 265 tidligere. Denne har litt større sittepute og ryggpute som gjør den litt mer komfortabel. Likte borrelås på sete som gjør at den sitter fast ved padling og bæring. Veldig fornøy med å handle her, så anbefales på det varmeste👍😊

Microraft Xl og Adventure XL

Testa Microraft xl (en seter) og Adventure xl (to seter) i noen dager her på Voss. I fjellvann, bekker og stryk. Først og fremst veldig gøy og et helt genialt turprodukt. Tåler masse juling og er lett å fylle med medbrakt pumpepose. Litt uvant i begynnelse, litt sånn vinglepetter men med rett last. Litt tyngde framme og den går rett og fint. Et tips er også å sitte litt tilbakelent,,syns båten fikk mer kontakt med vannet og var lettere å padle. En drøm av en båt. lett i vekt,utrolig stabil og artig i rennende vann. Anbefales veldig. Løp og kjøp.

lars

J
MRS Microraft L
Jon Farmen
5 stjerner er for lite.

Har aldri vært borti bedre, raskere og trivligere kundeservice.
Og kjøpet av båt, har vært en av de beste investeringene jeg har gjort.

C
MRS Nomad S1 Light
Cato Larsen
Fantastisk packraft

MRS Nomad S1 er den beste packraften for lange fjellturer som jeg har hatt gleden av å bruke. Jeg har kjøpt med alle tilleggene (finne og TiZip).

Båten er dønn stabil, og sprut-trekket gjør at man kan sitte tørr gjennom de villeste strykene man tør å slippe seg ut i. Det å kunne lagre alt pikkpakk inne i tubene til båten gjør at utstyr som må være tørt forblir tørt, og tyngdepunktet holder seg lavt som øker stabiliteten.
Ryggsekken kan og monteres bak sittepunktet som gjør at sikten man har i raften er uovertruffen mot de modellene man må montere sekk foran seg. Det gjør og navigasjon i elv, villmarkskuer og lignendene mye flottere enn i andre packrafts der man er avhengig av å montere sekk foran seg. Båten går også veldig fort over flatt vann i forhold til lignende packrafter, og hastigheten på båten var merkbart høyere enn kompisen som hadde en annen MRS båt. Det blir mindre ploging ved ferd over vann noe som er utrolig hyggelig når man har noen mil med padling foran seg.

Måten setet til båten var plassert var nytt for meg, og jeg var noe skeptisk til hvor god støtten der ville være. Det viste seg å være ubegrunnet. Man sitter godt, med god støtte for rygg og bak. Det er raskt å montere og stramme til, og det at TiZip-ene er plassert på innsiden av tubene og ikke på utsiden gjør at de er trygge fra å bli åpnet ved uhell eller av en velplassert kvist på tur ned elva. TiZip håndtakene for åpning ender bak seteryggen og er derfor helt utenfor forstyrrelse og man kan derfor være litt ekstra trygg på at lufta holder seg inne i båten.

For min del vil Nomad'en være første valget når jeg skal på lengre turer der jeg skal padle flere langstrakte vann med stor oppakning.

Å
Norseraft Karvi
Åse Vik
God, liten Packraft

En liten og lett packraft. Akkurat passelig til mitt bruk som er å "duppe" i små fjellvann. Har brukt den flere ganger i sommer. Perfekt. Var ikke forberedt på at den vngler litt fram og tilbake når jeg padler, men jeg skjønner hvorfor. Det er kun en vanesak og har ingen betydning. Lette,gode justerbare årer. Fornøyd!

A
Norseraft Viking
Andre Pedersen
Motstand ingen hindring

Nå starter sesongen! Packraften skal ta oss til de mest bortgjemte vanna, over de bratteste klipper og sørge for mange gode eventyr :)

R
Anfibio Buoy Boy
Robin Engh
Super kompakt! Behagelig! Digger lommene!

Se den i aksjon på #inflatablebushmen

N
MRS Nomad S1D
Nomad S1
Rask, mobil og stødig

Denne farkosten veier litt mer enn de andre, men den gir igjen mer fart. Det vil man kjenne forskjellen på, spesielt når man padler over lengre tid. Skroget kan gi et par kilometer ekstra, for hver time du padler.
Selv om den har litt lavere fribord enn andre packraft, vil skroglengden gi tilbake noe av stabiliteten.
Pakker du sekk og utstyr lavt og ned i båten, kan du takle bra med vann ( nivå 3 irafting gradering).
Den ekstra vekten Nomad S1 har i forhold til andre, kan man gjenvinne med en lett karbonåre.
Spruttrekk, gir økt sikkerhet og bedre komfort.
Stoffet er utrolig robust .
Anbefaler å ha en
MRS main-valve i reperasjonskitet.
Mail-valven, sitter ikke fastmontert i raften og du kan miste den i steder det ikke går an å hente den tilbake igjen.
Da er reserven gull verdt.

Norseraft Viking

Etter god service og gode råd fra packraft norge, kjøpte jeg denne både med og uten spruttrekk. En til meg og en til madamen. Varene kom som avtalt og jeg har fått prøvd dem noen timer. De er solid laget. Sittepute og ryggstøtte er i god størrelse, og man sitter veldig godt. Har tidligere prøvd kipara char, og synes mann sitter mer komfortabelt her. Pga av lengden på 275 cm, går den veldig bra i vannet selv uten finne montert. Jeg er 175 høy, og har god benplass. Plass til sekken foran bena. Må skryte av kundeoppfølgingen jeg har fått. Raske og ærlige svar fra dag 1. Anbefaler på det varmeste å handle fra disse. Nå gjenstår det å teste de på stryk😊

A
MRS Microraft L
Anders Rosenvinge
Microraft

Kjempe bra. Har akkurat brukt den i 10 dager ned Karasjohka. Kan virkelig anbefales

H
MRS Adventure X2
Henriette Vivestad
Gleder oss til flere turer

Veldig fornøyd med denne packraften, det er god plass til meg og mitt faste reisefølge, en 30 kg samojed😄👍 alene kan packraften være litt vinglete, legger man vekt foran, eller bikkja er den veldig god og stødig! Åren som ble bestilt med, den lengste firedelte, synes jeg er noe for kort, skulle gjerne vært 10-20 cm lenger. Vil også legge vekt på at servicen ved kjøpet har vært helt strålende, jeg brukte lang tid på å bestemme meg for denne investeringen og har fått god hjelp hele veien med å velge riktig packraft til vårt behov. Vi gleder oss til flere turer og den vil være med støtt og stadig, en packraft åpner muligheten for å være ute på allsidige turer slik at turene kan vare i timesvis - strålende fornøyd!😁

A
MRS Adventure X2
Anne-Marie Gilbu
LØP OG KJØP!!

Fikk tilsendt packraften raskt etter bestilling. Trøblet litt med peøveoppblåsing. Tenkte ikke på at zitipglidelåsen ikke var helt lukket,😂derfor dårlig luftfyll. Smurte silikon på glidelåsen, og vipps var problemet løst. Rask og effektiv oppblåsing med el-pumpen. Supert med spruttrekk. God plass til opp pakking, uten å ta tubene i bruk. Opplevde god stabilitet til tross for padling i motvind/bølger. Faktisk bedre enn mine 2 venner i vanlig kano. Packraften min ble omtalt av venner som bulldoser i vann. Jeg padlet første langtur i motvind /bølger 6 timer. Spruttrekket kunne godt vært mer romselig, slik at det kan brukes over store bagger (høyere enn tubene). Lurt å ha en regnponcho tilgjengelig, da man må påregne å bli våt når man padler alene, og med fullpakket packraft (på dørken) Overnattet i packraften. Tappet ut litt luft for bedre liggekomfort. Tipp topp om du har insektsnett. Alt i alt, denne packraften holder hva den lover.

Flott Packraft.

Føles stabil. Tar 200 kg, fint plass til sekk, evt. en hund eller barn. God kvalitet og ekstremt lett å blåse opp og ned. tar fra 30 sekunder til 1 min med en "oppladbar luftblåser".
Stor ventil som gjør at luften går raskt inn. Lett å pakke sammen. Super:)

Alle muligheter

Litt over-the-top for mitt bruk hittil, men liker å ha mulighet til å dekke spekteret fra stille tjern til foss. Litt tyngre enn alternativene, men super fornøyd. Kjøpte en liten en til madammen som veier 1,9, og den er overraskende kapabel. Så er det stille vann du skal padle er dette noe mer enn båt for det. Men uansett, hadde kjøpt den igjen hvis den ble borte 😁

Anbefales

Hvor skal man begynne? Her er kun positivt å si! :-)
Med tanke på den hendige størrelsen i "ublåst" tilstand tar den ikke opp særlig plass i bil/øvrige kjøretøy ved transportering - dette gjør packraften til et "must" å ha med seg på både lange og korte turer! For meg har denne så langt gitt meg flotte muligheter til å ferdes til øyer/steder hvor man ikke nødvendigvis kan komme seg til (til fots o.l.). Helhetlig vurdering er Packraft svært praktisk, og bidrar til å gi en fin-, morsom- og annerledes måte å oppleve naturen på!

Packraften:
+ Tøff packraft (kjøpt i gul)
+ Lett i vekt, stabil og slitesterk
+ Plass til to voksne mennesker + utstyr
+ Kan brukes med spruttrekk (men funker da kun for 1 person - jeg har kjøpt med spruttrekk men ikke brukt det enda)
+ Man sitter behagelig og trygt
+ Smarte løsninger som oppblåsbare seter og ryggstøtter
+ Enkel å blåse opp (enten med elektrisk pumpe eller "pose-pumpe")
+ Enkel å vedlikeholde, herunder rengjøring og stell
+ Ligger godt på vannet, og takler i tillegg vann/sjø som byr på bølger
+ Glir godt på vannet, også når man kun er 1 person som padler alene
+ Har i tillegg brukt den med hund ombord uten problemer
+ I mine øyne; MYE produkt for pengene

OBS! Når man kun er en person er det med fordel å ha en tursekk eller noe annet lengre frem i packraften for å skape bedre vektbalanse og for en enklere padling (men det er ikke noe man strengt tatt MÅ).

Levering og kundeservice:
+ RASK levering
+ God dialog med kundeservice, som leverer service i ypperste klasse. Her er det ikke "pushy" selgere som skal pakke på en masse ekstrautstyr. Man får den infoen en er ute etter og svar på de spørsmål man måtte ha. I tillegg opplevde jeg å motta tilstrekkelig og god info FØR kjøp for å finne den packraften som passet mine behov og ønsker.

Vurderer etter hvert å gjøre et innkjøp av en "enmanns"-packraft for å teste forskjellen. Utover det er jeg foreløpig veldig fornøyd med packraften min, og kan absolutt anbefale PackraftNorge og produktene til andre.

B
Anfibio Nano SL
Beate Strøm Johansen
Anfibio umulug å padle framover

Jeg tok med min nyinnkjøpte anfibio nano sl ut på hytta ved sjøen og gledet meg stort til å teste den. Skuffelsen ble meget stor da det viste seg at den var nærnest umulig å padle fram fra A til B. For hvert padletak svinger den voldsomt til siden, noe som fører til at den nesten ikke beveger seg framover. Jeg tror det ville hjulpet med en kjøl eller ror. Også med mer tyngde i båten, kanskje? Nå kan jeg ikke skjønne at den egne seg til annet enn en raftingflåte som glir medstrøms ned en elv. Men mitt bruk er litt mer enn det. Jeg hadde håpet å kunne padle på vann og små elver i skogen og fjellet, og gjerne imellom holmer og skjær i sjøen også. Jeg er vant til havkajakk og hadde håpet på en slags tilsvarende bruk, bare at aNfibioen kunne vært så genial fordi jeg kan ta den på ryggen på fottur - hvis den hadde vært brukbar. Nå ble jeg så skuffet og motløs at jeg har bare pakket hele anfibioen ned i posen igjen og gjemt den i en krok. hvis dere har forslag til løsninger for å øke padlefremdriften, så er jeg takknemlig for det. Eller hvis dere vil kjøpe den tilbake? Uansett kunne dere godt å skrevet i omtalen av produktet at denne modellen kun egner seg for å rafte medstrøms, og har dårlige framdriftsegenskaper. Da ville jeg ha valgt en annen modell.

Hei Beate,

Det er kjedelig å høre at Anfibio Nano SL ikke er helt slik du hadde sett for deg. Som vi skriver i omtalen er Anfibio Nano egnet til turer der mesteparten av turen vil foregå på land, men hvor du ønsker muligheten til å komme deg ut på vannet.

Packrafts er på generell basis mye mindre retningsstabile enn en havkajakk, men du kan gjøre tiltak for å øke retningsstabiliteten. Det enkleste tiltaket er å legge en sekk med litt vekt fremme i baugen. Du kan også montere på en avtakbar finne. Vi håper dette kan gi deg en bedre opplevelse.

Hilsen team Packraft Norge

E
Norseraft Longship
Eivind Tandberg-Beltran
Godt alternativ for to

Jeg eier MRS Alligator 2s pro Xl, Microraft L og Adventure X2 utenom denne.
Når det gjelder kvaliteten, så fremstår materialet med en annen overflate på tubene, enn MRS. Det er sannsynligvis overflatebehandlingen. Jeg har fått prøvd båten, og den virker stabil og solid.
Båten kan ellers pakkes enkelt sammen med alle setene og ryggstøttene på plass, og jeg synes ikke vekten er avskrekkende. vær oppmerksom på at lettere båter er mindre robuste.
I utgangspunktet så jeg på dette som et billig alternativ, men de innsparingene som er gjort, synes i så fall ikke å ha gitt en merkbar effekt slik jeg kan se det. Setene er behagelige, tubene har stor diameter(som gir stabilitet for to), og bærehåndtakene er tilsvarende praktiske for to, eller bare for å dra opp raften fra vannet. Plassen i denne er bedre enn i Adventure X2, og fremfre sete og ryggstøtte kan fullstendig fjernes eller flyttes, slik at du faktisk kan få plass til 2 personer pluss hund.
Jeg trenger mere tid i vannet for å gi denne full rettferdighet, så som en to- manns packraft så må jeg nesten følge opp annmeldelsen senere. En ting man dog skal være oppmerksom på, er at det er en grense for hva som er praktisk å bære med seg oppblåst på ryggen. Jeg har prøvd å bære både denne og Adventure X2 på ryggen oppblåst, og de er akkurat "bærbare" i forhold til lett vegetasjon, vind etc. Hvis man bærer på en båt som er lengre enn dette, så vil man fort få problemer med å komme seg frem på lengre turer.

E
MRS Microraft XL
Espen Karel Andersen
MRS Microraft XL

En veldig god Packraft prøvd den på to overnattinger allerede god plass til meg og en hund sekk å fiskeutstyr .Servicen hos PACKRAFT Norge var topp.

K
MRS Microraft L
Kenneth Heggem
Flott!

Kjempe greier, alt generelt bra, fra service til produkt. Alt funka som det skulle! 😁 Turen gikk til femund! 👌 Skulle ønske det hadde vert med noe montering instruks/forslag for bæring på sekk.. ble noe prøving å feiling på turen! 🙈

J
FlexTailGear Max Pump Plus
Jonas Bergmann-Paulsen
Veldig praktisk

Kjøpte denne på tilbud da jeg tenkte den var i kategorien "kjekt å ha" til en fin pris. Nå ville jeg ikke vært uten, den gjør dørstokkmila for å ta en tur med packraften veldig mye mindre. Gjør det også mye enklere å pakke raften liten da man får ut all lufta bedre en ved bare å rulle.

K
FlexTailGear Max Pump Plus
Kåre Støver
Den funker som den skal. Men...

Den blåser opp flere packraft, kan brukes til masse andre saker også. Er rimelig rask for sin størrelse og praktisk.

Så over til det negative; den har ingen låsefunksjon så den kan sette igang i lommen. on/off ligger ubeskyttet og et enkelt trykk og den setter igang. Virker som en designfeil fra produsenten å ikke ha noen låsefunksjon. Jeg har ikke funnet en låsefunksjon iaf. Med det sagt så har den ikke gått igang uten at jeg hadde merket det.Den høres godt så går den igang får man finne den fram og stenge den. andre negative er at posen den kommer i er absolut det billigste mulige produsert. Jeg har brukt pumpen med meg på tur 5 ganger ut og den oppbevaringsposen var selv i oppløsning etter tur nr 3. Har fått sy en ny pose selv og da ble det også bedre plass for alt av deler den kommer med. Anbefaler andre å fixe en ny pose.

Så derfor 2 negative og dermed 2 stjerner ned fra toppen. Men som pumpe i seg selv så funker den bra.

Hmmm

Litt overpriset når det ikke følger med lim og man må borre hull i røret selv for å feste sikkerhetssnor?
Skuffet så langt

Hei Kristine,
Det skulle absolutt vært hull i røret til fiskestangen. Når det gjelder limet er det opplyst i produktbeskrivelsen at det ikke følger med (Dessverre).
Ta gjerne kontakt med oss på e-post - så løser vi dette (kundeservice@packraftnorge.no)

B
Norseraft Loki
Bjørn Erik Moe
Overgår forventningene

Jeg kjøpte denne i fjor (fullpris) og synes jeg fikk mye for pengene. Båten har tjent meg trofast over vann og gjennom mange steinete stryk og taklet lett en 110 liter sekk med 25 kg bagasje. Jeg kan - uten referanserammer for øvrig - anbefale denne på det varmeste. Selg er jeg 176 cm, og hadde mer enn god nok plass til beina så snart jeg forsto hvordan jeg fikk sekken til å ligge oppe på "ripa".

Packraft Norge har forøvrig overlegen support - både chat og epost svares hurtig, med fyldig og presis informasjon. Takk folkens, Jeg venter på en anledning til å sende mer butikk deres vei!

Flott flåte med kvaliteter

Flåten ble levert veldig raskt - bestilt på søndag, levert på onsdag. Og det til Tyskland (Babelfish hjelper meg med norsk ;-)). Raf er godt laget, bunnen er kraftig utført. Og jeg liker veldig godt fargen. Med et ord: flåten vant meg, spesielt til prisen.
Ich hoffe, die Übersetzung ist nicht zu schrecklich. Ich finde das Raft wirklich schön von der Farbe, sehr gut von der Verarbeitung (speziell der Boden scheint sehr strapazierfähig) und der Preis stimmt auch. Daumen hoch!